opc_loader
Beste klant,

Bij inbouwnavigatie streven we er altijd naar om je de best mogelijke winkelervaring te bieden,  Nu de wereld te maken heeft met een uitbraak van COVID-19 (coronavirus) en wij deze situatie nauwlettend blijven volgen, willen we je graag persoonlijk informeren over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben genomen om jouw gezondheid en die van onze werknemers te beschermen.

Extra hygiënemaatregelen in onze winkels
Mede door de niet aflatende inzet van onze medewerkers is onze winkel open. 

Hygiëne is in deze situatie erg belangrijk, wij hebben onze medewerkers daarom goed geïnformeerd over hoe zij de verspreiding van het virus kunnen voorkomen. Dit betekent dat al onze medewerkers:
  • geen handen schudden;
  • hoesten en/of niezen in de binnenkant van elleboog;
  • thuisblijven bij verkoudheidsklachten;
  • regelmatig handen wassen;
  • balie en pinautomaat extra schoonmaken;
  • minimaal 1,5 meter afstand houden.
In lijn met het advies van het RIVM willen wij hand-op-hand contact bij het betalen van producten aan de kassa tot een minimum beperken. Daarom vragen wij je om zoveel mogelijk af te rekenen met:
  • een pinpas;
  • jouw smartphone.

Als je niet kunt of wilt pinnen, vragen we je om het geld op de kassa te leggen en het eventuele wisselgeld zelf op te pakken.


Afhalen/bezorging vanuit onze winkels
Onze medewerkers in onze winkels staan klaar om je helpen. Ook is het mogelijk om op afspraak je bestelling af te halen of te laten bezorgen.
 
Blijf je liever thuis?
Als je liever online producten wilt bestellen, dan kun je uiteraard op elk moment terecht op de website. Alhoewel wij er alles aan doen om dit te voorkomen, kan door drukte bij onze pakketbezorgers je bestelling (iets) vertraagd geleverd worden.

We willen jou als klant bedanken voor je vertrouwen, ook in deze tijd. Laten we goed op elkaar passen en elkaar een hart onder de riem steken. Ik ben ervan overtuigd dat we ook deze uitdagingen samen zullen overwinnen.

Het Inbouwnavigatie Team