opc_loader

Dynavin

Bent u op zoek naar een navigatiesysteem voor in uw auto? Dan is dit autospecifiek navigatiesysteem de perfecte oplossing! Volledig geïntegreerd in uw dashboard. Geschikt voor Iphone en Android gebruikers.

Dynavin is een van de marktleiders in de wereld van aftermarket navigatie. Altijd op zoek naar innovatie en werkend met de bekende Duitse “ GRUNDLICHKEIT “ Op dit moment levert Dynavin 30 specifieke navigatiesystemen, vooral voor Duitse automerken, volledig geintegreerd en met behoud van alle functies, o.a. voor de volgende merken series: Mercedes, Audi, BMW, VW, Opel, GM, Porsche, Ford, Jeep, Fiat.

Bij 20 distributeurs verdeelt over 20 landen staat Dynavin wereldwijd synoniem voor

DE OEM FIT modellen. Kwaliteit en prijs zijn goed op elkaar afgestemd.

De nieuwe N7 modellen zijn verbeterd ten opzichte van de oudere N6 modellen. Enkele opmerkelijke verschillen zijn:

 • je hoeft niet meer op het touchscreen te drukken; een lichte touch is al voldoende.
 • dankzij het antireflexscherm kunt U zelfs bij felle zonnestraling de weergave op het scherm goed herkennen. * middels een ingebouwde lichtsensor wordt de de helderheid van de display aanpast aan het omgevingslicht.
 • door een aanpassing in de software kunt U de sound zelf uitbalanceren en instellen. * na het starten van uw auto is het systeem direct actief. * na het uit nemen van de autosleutel kunt middels een functietoets het contact van de radio met maximaal 15 minuten verlengen.
 • de N7 beschikt over een dubbele radio-tuner, zodat een optimale ontvangst gegarandeerd is.
 • naast een DVB-T2 bestaat de mogelijkheid voor uitbreiding met DAB+, die beide via het touchscherm tegelijkertijd zijn aan te sturen.
 • U kunt door middel van eigen foto’s logo’s koppelen aan het opstartscherm of aan de ingestelde radio zenders.

GEBRUIKERSGEMAK TOP 7.

 • Het systeem heeft originele Canbus aansluitingen; dat betekent dat bij alle auto specifieke toestellen een adapter bij wordt geleverd, die er voor zorgt dat nagenoeg alle originele functies worden overgenomen. Dat is niet alleen handig, maar ook prettig. Denk hier bijvoorbeeld aan stuurwiel functies, weergave parkeersensoren, weergave climat control, weergave open portier…..e.d. Bij Dynavin hebben ze hier extra aandacht aan besteedt waardoor deze koppeling door onze klanten als erg goed wordt ervaren.
 • Met behulp van de ingebouwde bluetooth carkit kunt u handsfree bellen. Dat is niet alleen veilig, maar ook handig. Als u instapt wordt zelfs uw telefoon automatisch gekoppeld aan het systeem. Ook overname van uw telefoonboek wordt klantvriendelijk ondersteund met een makkelijke zoekfunctie op alfabet. Die werkt zowel met Android telefoons als met iPhone’s.
 • Voor het navigeren en gebruiken van het toestel zelf is geen verbinding met internet nodig. Alle normale functies werken gewoon zonder internet. Dynavin maakt gebruik van geregistreerde IGO Primo navigatiesoftware. Deze wordt bij het toestel meegeleverd. U heeft zelfs de mogelijkheid éénmaal GRATIS te updaten.
 • Het systeem heeft de mogelijkheid om een achteruitrijcamera te installeren. Hiervoor is een aparte camera ingang gereserveerd. Dus minder kosten, maar meer veiligheid.
 • Dit systeem heeft DAB+ radio compatibiliteit. Daarmee wordt de geluidskwaliteit van uw radio vele malen verbeterd. Geen gekraak en geen gekras meer, maar een genot voor uw oren. Daarbij heeft u de keuze uit meer zenders en krijgt u meer en duidelijke zenderinformatie. U kunt deze optionele antenne eenvoudig mee bestellen.
 • Als u rijdt is de dvd functie automatisch uitgeschakeld. U kunt met dit systeem handmatig kiezen voor de aan- of uitzet optie. Heeft uw medepassagier bijvoorbeeld zin om een film onderweg te kijken tijdens een lange rit, dan is dat geen probleem.
 • Binnen minder dan 3 seconden na het starten van uw auto is het toestel opgestart. Lekker snel dus! Bij andere toestellen duurt het vaker meer dan 30 seconden.

Specificaties:

Voor de complete Dynavin N7 Catalogus klik hier