opc_loader

Menu

Maak uw achteruitrijervaring moeiteloos met onze achteruit rij camera's , ontworpen voor perfecte integratie in uw voertuig. Met de rode draad die nauwkeurig moet worden aangesloten op de plus van het achteruitrijlicht en de zwarte draad die moeiteloos op een min-punt kan worden bevestigd, is installatie een fluitje van een cent.

 

En dat is niet alles! Voor een naadloze videoverbinding bieden onze gele video-/tulpkabels de perfecte oplossing. Sluit eenvoudig de gele tulp gestekkerde video kabel aan op de achteruitrijcamera en de radio voor een kristalheldere beeldweergave op uw scherm.

 

Geen gedoe meer met verkeerde aansluitingen dankzij onze duidelijk gelabelde ingangen op de radio. Met tekst zoals CCD AV/Camera/Video In, vindt u moeiteloos de juiste aansluiting voor uw camera.

Maar wat als u problemen ondervindt? Geen zorgen! Onze handleiding bevat stapsgewijze instructies om mogelijke problemen op te lossen, zoals het ontbreken van een camerabeeld op het scherm of strepen die verschijnen wanneer de motor draait.

 

Kies voor onze rode en zwarte aansluitkabels en geniet van een naadloze achteruitrijervaring met vertrouwen en gemak. Upgrade vandaag nog uw voertuig en rijd met een gerust hart de toekomst tegemoet! 🚗💨