opc_loader

Menu

Gastenboek

Plaats bericht
chris baarn,10 Jun 2024
In heel Duitsland en Nederland gezocht naar een bedrijf wat een camera en een compleet systeem kan inbouwen in een Jeep Compas met klein beeldscherm. Iedereen zei ja, maar uiteindelijk kon niemand het. Dynavin was de enige die het heeft klaargespeeld. Klasse !!!
L'hoëst Roland Astene,7 Jun 2024
Na aanschaf in januari 2024, en zelf geplaatste car-play van Dynavin in mijn camper op Ford-chassis (zelf geplaatst, ging zeer vlot, heen uur werk) was er vorige week een kleine hapering ih openibgsscherm. Omdat ik toch niet zo ver uit de buurt moest zijn ben ik in Spijkenisse langs gegaan. Prima service v Lucky, na wat testen gewoon in garantie vervangen. Top 👍👍👍
Thomas Blaricum,7 May 2024
Ben na een belletje met dit bedrijf in de auto gestapt en de winkel bezocht, Super vriendelijke mensen met kennis van hetgeen wat ze aanbieden. Mooie navigatie laten inbouwen in mijn Ducato en ben er heel fijn mee op reis geweest. Top product top service en nog veel belangrijker hele fijne mensen om mee te werken.
Jack van Mier Ede,16 Apr 2024
In februari 2024 naar Spijkenisse gereden omdat ik interesse heb in de Dynavin 10.88 navigatie systeem met Android-auto voor onze fiat ducato camper. Prettig ontvangst, en na een kort overleg wordt het systeem wat ik wil hebben uit de doos gehaald, aangesloten, en de werking ervan in het kort uitgelegd. Daarna werd uitgelegd over hoe je een dergelijk systeem moet inbouwen. Alle kabels zitten er bij, en het klinkt redelijk goed te doen. Dhr. Lucky beloofd mij dat als ik het niet zou redden, ik met camper en de navigatie langs mag komen, en ze het alsnog voor mij inbouwen, en ik moet zeggen voor een hele schappelijke prijs. Ik dus 2 weken geleden de oude radio uitgebouwd, en de Dynavin aangesloten. Alles werkte direct, behoudens de achteruitcamera, en ik kon Android-auto niet vinden. Een telefoontje bracht al direct duidelijkheid over welk kleur kabeltje ik moest hebben voor de camera, en een (heel vlot beantwoord) email bracht duidelijkheid over Android-auto. Samengevat: alles werkt, het is een mooi systeem, en de after-sales is gewoon geweldig. IK ben blij dat ik naar Spijkenisse ben gereden. Oh ja, de koffie was ook prima.
Daniel Smidi Diemen,8 Apr 2024
Ik ben met mijn Ford Transit Custom naar Dynavin geweest voor het plaatsen van een media multii system.
Bij Dynavin hebben ze uitstekend werk geleverd. Snel en super correct. Prima bedrijf die je kan vertrouwen.
Ik ben erg tevreden over dit bedrijf.