opc_loader

Menu

Geschikt voor vw eos radio navigatie carkit usb android 13 carkit draadloos carplay android auto 64 GB

Artikelnr: DVN8800

Navigatiesysteem voor Volkswagen RNS-model met ingebouwd draadloos CarPlay en Android Auto.

VOLLEDIG GEÏNTEGREERD IN UW DASHBOARD
Dit navigatiesysteem is volledig geïntegreerd in uw dashboard.

BEHOUD VAN ORIGINELE FUNCTIES, ZOALS CLIMATE CONTROL, PARKEERSENSOREN, STUURWIELFUNCTIES, EN MEER...

Het systeem beschikt over originele Canbus-aansluitingen, wat betekent dat bij alle voertuigspecifieke apparaten een adapter wordt meegeleverd om vrijwel alle originele functies over te nemen. Dit is niet alleen handig, maar ook prettig. Denk hierbij aan functies zoals stuurwielbediening, weergave van parkeersensoren, klimaatregeling en de status van portieren.

INGEBOUWDE BLUETOOTH VOOR HANDSFREE BELLEN
Met de ingebouwde Bluetooth-carkit kunt u handsfree bellen, wat niet alleen veilig maar ook handig is. Bij het instappen wordt uw telefoon zelfs automatisch gekoppeld aan het systeem. Ook het overnemen van uw telefoonboek wordt ondersteund met een gebruiksvriendelijke zoekfunctie op alfabet. Dit werkt zowel met Android-telefoons als met iPhones. Daarnaast is het mogelijk om audio te streamen via Bluetooth.

KEUZE UIT DIVERSE GRATIS EN BETAALDE NAVIGATIEAPPLICATIES
Standaard kunt u gebruikmaken van diverse gratis of betaalde navigatiepakketten, verkrijgbaar in de Google Play Store, zoals Waze, Sygic, en Igo. Niet alleen de installatie hiervan is eenvoudig, maar ook het navigeren binnen en buiten Nederland is moeiteloos. U kunt navigeren over hoofdwegen en zijwegen van deur tot deur in meer dan 40 landen in Europa, met Nederlandse stembegeleiding en een gebruikersmenu. Daarnaast houden verschillende Android-navigatie-apps u op de hoogte van actuele verkeersinformatie. Indien u op zoek bent naar een benzinestation, restaurant of winkel in een onbekende omgeving, wijzen de geïnstalleerde POI's in uw systeem u snel de weg. Ook wordt u gewaarschuwd voor vaste flitspalen indien u te snel rijdt.

GEEN INTERNETVERBINDING NODIG TIJDENS HET NAVIGEREN
Voor het navigeren en het gebruik van het toestel zelf is geen internetverbinding vereist. Alle normale functies werken zonder internet.

MOGELIJKHEID OM EEN ACHTERUITRIJCAMERA TE INSTALLEREN
Het systeem biedt de mogelijkheid om een achteruitrijcamera te installeren. Hiervoor is een aparte camerapoort gereserveerd, wat resulteert in minder kosten en meer veiligheid.

APPS DOWNLOADEN VIA DE GOOGLE PLAY STORE
Download uw favoriete Android-apps via wifi of zoek gratis in de Google Play Store naar geschikte programma's. De keuze is ruim, met apps zoals Flitsmeister, Netflix, de Ziggo-app en YouTube. Met de BlackVue-dashcam-app kunt u opnames bekijken, terwijl u via sociale media-apps zoals Facebook, Twitter en Facebook Messenger op de hoogte blijft van het laatste nieuws.

UITSTEKENDE GELUIDSKWALITEIT MET DAB+ RADIO
Dit systeem is compatibel met DAB+ radio, waardoor de geluidskwaliteit van uw radio aanzienlijk wordt verbeterd. Geen ruis meer, maar een plezier voor uw oren. Daarnaast heeft u toegang tot meer zenders en krijgt u gedetailleerde zenderinformatie. U kunt deze optionele antenne eenvoudig bijbestellen.

INTERFACEKEUZE
U kunt het systeem instellen met 7 verschillende achtergrondmenu's (interfaces).

MEER OPSLAGCAPACITEIT: 64 GB INTERNE HARDE SCHIJF
MEER WERKGEHEUGEN: 4 GB DDR RAM-GEHEUGEN


DAB+ RADIO-COMPATIBILITEIT
Voordelen van DAB+:
- Audiophile en High-fidelity geluidskwaliteit
- Keuze tussen meerdere zenders
- Uitstekende anti-interferentie
- Snelle schakeling tussen radiozenders
- Gedetailleerde zenderinformatie

GESCHIKT VOOR:
- VW Golf 5 (2003-2009)
- VW Golf 6 (2009-2014)
- VW Golf Plus
- VW Passat (2003-2013)
- VW Passat CC (2008-2013)
- VW Scirocco (2008-2013)
- VW Tiguan (2007-2013)
- VW Touran (2003-2012)
- VW Jetta (2005-2014)
- VW Eos (2006-2013)
- VW Caddy (2004-2020)
- VW Polo (2009-2015)
- VW Transporter (2010-2020)

camera

dab+

799,00 450,00
(Prijs excl. btw): 371,90
U bespaart: 44%

Of betaal in termijnen vanaf 15,00 p/m. Meer info

Ontvang 50 euro korting op uw aankoop vanaf 449 euro. Gebruik de kortingscode R4CHW7

Beschrijving

Download duizenden applicaties voor ongekend internet plezier via de android playstore !
flitsmeister-1l.jpgapps-downloaden-1r.jpg
Zo bent u real-time op de hoogte van vertragingen in het verkeer....

Ingebouwde wifi ontvanger
Specificaties:

- Besturingssysteem Android 13
- 16.9 Full HD 1024*600 7 inch scherm
- 4 x 50 Watt Mosfet versterker
- Bluetooth carkit voor handsfree bellen telefoon koppelt automatisch
- USB,SD card slot, support 32GB, 16GB, 8GB, etc. SD Card
- Speelt DVD/VCD/CD/MP3/MPEG4/DIVX/CD-R/WMA/JPEG
- AM / FM autoradio met RDS
- 30 x pre set radiozenders
- 2 x Video ingang,
- 2 x Video uitgang,
- 2 x Audio ingang,
- 3 x Audio uitgang
- Aansluiting voor achteruitrijcamera
- vrijgeschakeld, u kunt tijdens het rijden ook dvd kijken.

navigatie-software-voor-android.jpg
53 West en oost Europa landen.

De installatie is eenvoudig en er hoeft geen navigatie CD of software gewisselt te worden als er naar andere landen gereden word

Navigeert van deur tot deur in alle landen.
Ook de kleine wegen.
PIO: Cafés, parkeerterreinen, bioscopen of benzinestations.
Nederlandse stembegeleiding
Nederlandse bedieningsmenu

De meest complete kaarten:
Gedetailleerde kaarten van 53 landen West-Europa. Navigatie van deur tot deur. Navigatie is met rijbaan hulp en in te stellen in 2 D en 3 D

Flitspalen waarschuwing
Voorzien van vaste flitspalen waarschuwing functie.

Cafés, parkeerterreinen, bioscopen of benzinestations. Duizenden NP's voorgeïnstalleerd. Zoek op nabijheid ten opzichte van uw huidige locatie, NP's onderweg, nabij een bepaalde stad, enz. Mogelijkheid om eigen POI's in te voeren.

Duidelijke gebruikersinterface:
Glasheldere 2D- of 3D-afbeeldingen, nachtweergave en volle kleuren. Voor een haarscherp beeld.
DVD CD Speler.
Speelt: DVD/ DVD-R/ VCD/CD/CD-R / CD-RW / DivX
Auto Resume, speelt verder daar waar gestopt.
Diverse standen fast forward etc.
Pauze / freeze filmbeeld.
DVD menu inzien.
Speelt Nederlandse subtitles.
Speelt ook DVD of muziek via sd poort.
Bluetooth.

Bluetooth verbinding met telefoonboek overname vanaf mobile telefoon incl contacten op alfabetische volgorde

- Automatische verbinding bij instappen.
- Handsfree telefoneren.
- Telefoneren via scherm.
- Op en afnemen.
- Muziek via bluetooth streamen

Achteruitrijcamera
De radio is voorzien van een speciale video in voor achteruitrijcamera. Kan zo geïnstalleerd worden dat wanneer in achteruit, de camera automatisch beeld geeft op het scherm. Wel zo veilig en bespaart u de aanschafkosten van een extra set parkeersensoren.

Rijbaanhulp

Tijdens het navigeren komen de borden op het scherm die u moet volgen, de afslag die u voorbij moet rijden wordt zwakker weergegeven. Het bord dat u moet volgen wordt duidelijker weergegeven. Dit voorkomt dat u de verkeerde afslag neemt.

GEBRUIKERSGEMAK TOP 10:

  • Het systeem heeft originele Canbus aansluitingen; dat betekent dat bij alle auto specifieke toestellen een adapter bij wordt geleverd, die er voor zorgt dat nagenoeg alle originele functies worden overgenomen. Dat is niet alleen handig, maar ook prettig. Denk hier bijvoorbeeld aan stuurwiel functies, weergave parkeersensoren, weergave climat control, weergave open portier…..e.d.
  • Met behulp van de ingebouwde bluetooth carkit kunt u handsfree bellen. Dat is niet alleen veilig, maar ook handig. Als u instapt wordt zelfs uw telefoon automatisch gekoppeld aan het systeem. Ook overname van uw telefoonboek wordt klantvriendelijk ondersteund met een makkelijke zoekfunctie op alfabet. Die werkt zowel met Android telefoons als met iPhone’s.
  • Standaard kunt u gebruik maken van diverse gratis of betaalde navigatie pakketten verkrijgbaar in de Google Playstore zoals Waze, Sygic, Igo etc. Niet alleen het installeren hiervan is simpel. Ook de weg vinden in het binnen-en buitenland is eenvoudig. U navigeert over hoofdwegen en zijwegen van deur naar deur in meer dan 40 landen in Europa. Met Nederlandse stembegeleiding en bedieningsmenu. Via verschillende Android navigatie apps kunt u actueel op de hoogte blijven van files, ongelukken of wegwerkzaamheden. Bent U op zoek naar een benzinestation, een restaurant of een winkel in een vreemde omgeving? De geïnstalleerde POI’s in uw systeem wijzen u SNEL de weg. En rijdt u TE SNEL dan wordt u gewaarschuwd voor de vaste flitspalen.
  • Voor het navigeren en gebruiken van het toestel zelf is geen verbinding met internet nodig. Alle normale functies werken gewoon zonder internet.
  • Het systeem heeft de mogelijkheid om een achteruitrijcamera te installeren. Hiervoor is een aparte camera ingang gereserveerd. Dus minder kosten, maar meer veiligheid.
  • Download uw favoriete Android apps via Wifi of zoek gratis in de Google Playstore een geschikt programma. Keuze genoeg. Denk aan Flitsmeister, Netflix, Ziggo app, of Youtube e.d. Met de BlackVue dashcam App kunt u opnames bekijken. Via Facebook, Twitter of Facebook Messenger blijf u op de hoogte van de laatste weetjes of nieuwtjes.
  • Dit systeem heeft DAB+ radio compatibiliteit. Daarmee wordt de geluidskwaliteit van uw radio vele malen verbeterd. Geen gekraak en geen gekras meer, maar een genot voor uw oren. Daarbij heeft u de keuze uit meer zenders en krijgt u meer en duidelijke zenderinformatie. U kunt deze optionele antenne eenvoudig mee bestellen.
  • Ook de screen mirroring functie zit erbij. ’t Is een moeilijk woord maar makkelijk als u het erbij hebt. De inhoud van de smartphone wordt op het beeldscherm gespiegeld. Wel zo handig……….en mooi op ’t grotere scherm.
  • Als u rijdt is de dvd functie automatisch uitgeschakeld. U kunt met dit systeem handmatig kiezen voor de aan- of uitzet optie. Heeft uw medepassagier bijvoorbeeld zin om een film onderweg te kijken tijdens een lange rit, dan is dat geen probleem.
  • Binnen minder dan 3 seconden na het starten van uw auto is het toestel opgestart. Lekker snel dus! Bij andere Android toestellen duurt het vaker meer dan 30 seconden.
Extra informatie

Beoordelingen ()
Geschikt voor vw eos radio navigatie carkit usb android 13 carkit draadloos carplay android auto 64 GB heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Geschikt voor vw eos radio navigatie carkit usb android 13 carkit draadloos carplay android auto 64 GB
Review plaatsen

Meest recente reviews